P i n c e l á t o g a t á s

Rövidtávú és már kivitelezés alatt álló célunk, hogy műhelyünkben, valódi poncichter környezetben tudjuk vendégül látni mindazokat, akik közelebbről megismernék munkánk gyümölcseit, minket, a történetünket. Ilyen egy igazi pincelátogatás.

P i n c é n k

9400 Sopron, Rauch András utca 2.

Már vannak lehetőségek ültetett kóstolóra, céges- és csapatépítő programokra, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljük meg a részleteket.

Kóstolható boraink:

SPRN Fehér Cuvée  – száraz fehérbor
SPRN Rozé Cuvée  – száraz rozébor
SPRN Vörös Cuvée – száraz vörösbor

Zöldveltelini 2021 – száraz fehérbor
Kékfrankos 2021 – száraz vörösbor
Syrah 2020 – száraz vörösbor

Különlegességek:
PétNat – fehér nyerspezsgő, szűretlen, derítetlen
PetNat – rozé nyerspezsgő, szűretlen, derítetlen
Műhely rozé 2021  – rozé csendesbor, szűretlen, derítetlen

5 féle bor: 4.000,- Ft/fő
7 féle bor: 5.500,- Ft/fő

Koffer Bár logoAsset 1@2x-8

K o f f e r b á r

9400 Sopron, Ikvahíd utca 1.

Fontosnak tartjuk a minőségi borkultúra terjesztését, ezért többedmagunkkal 2017-ben létrehoztuk Sopronban, a Várkerület egyik legszebb részén a Koffer Bárt. Teraszunkról csodálatos kilátás nyílik a város jelképére, a Tűztoronyra, amivel palackjainkon is találkozhattok. Itt természetesen az első osztályú hazai és külföldi remekművek mellett megkóstolhatjátok és akár meg is vásárolhatjátok a Stubenvoll tételeket is. 

BarankaAsset 1@2x-8

B a r a n k a D e s s z e r t é s K á v é

9400 Sopron, Várkerület 23.

Mindig hittünk a család erejében, a családi vállalkozásban, a közös munkában. Családunk generációk óta halad ezen az úton immáron 1710 óta. Csaba felesége és sógornője, a két Héregi lány 2022 decemberében költöztette a Várkerületre a ‘Baranka’ márkát. Itt megtalálhatjátok a teljes termékkínálatunkat, melyet meg is tudtok kóstolni. Igény esetén pedig magatokkal is tudjátok vinni.