B o r k ó s t o l ó

Rövidtávú és már kivitelezés alatt álló célunk, hogy műhelyünkben, valódi poncichter környezetben tudjuk vendégül látni mindazokat, akik közelebbről megismernék munkánk gyümölcseit, minket, a történetünket. Azonban ez még nem nyerte el végső, méltónak gondolt formáját!
Borkóstolóra viszont van lehetőség, akár a Koffer Bárban, de akár egyedi helyszínen is! 

P i n c é n k

9400 Sopron, Rauch András utca 2.

Már vannak lehetőségek ültetett kóstolóra, céges- és csapatépítő programokra, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot és beszéljük meg a részleteket.

Koffer Bár logoAsset 1@2x-8

K o f f e r b á r

9400 Sopron, Ikvahíd utca 1.

Fontosnak tartjuk a minőségi borkultúra terjesztését, ezért többedmagunkkal 2017-ben létrehoztuk Sopronban, a Várkerület egyik legszebb részén a Koffer Bárt. Teraszunkról csodálatos kilátás nyílik a város jelképére, a Tűztoronyra, amivel palackjainkon is találkozhattok. Itt természetesen az első osztályú hazai és külföldi remekművek mellett megkóstolhatjátok és akár meg is vásárolhatjátok a Stubenvoll tételeket is. 

BarankaAsset 1@2x-8

B a r a n k a D e s s z e r t é s K á v é

9400 Sopron, Várkerület 23.

Mindig hittünk a család erejében, a családi vállalkozásban, a közös munkában. Családunk generációk óta halad ezen az úton immáron 1710 óta. Csaba felesége és sógornője, a két Héregi lány 2022 decemberében költöztette a Várkerületre a ‘Baranka’ márkát. Itt megtalálhatjátok a teljes termékkínálatunkat, melyet meg is tudtok kóstolni. Igény esetén pedig magatokkal is tudjátok vinni.