R e n d e z v é n y e k

Az események azok a találkozási pontok, amikor minden lehetőség adott arra, hogy a bor és borkóstoló a lehető legizgalmasabb önmagát hozza ki és a személyes találkozó alkalmával valóban megismerhetitek a történetünket. Változatos rendezvényeken találkozhatsz velünk, amiket kommunikálni szoktunk előre a közösségi média felületeinken is. 

Rugalmas szemlélettel állunk minden megrendeléshez, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden kívánságot teljesítsünk pincénk remek borain és pezsgőin túl is. Céges rendezvény? Ünnepélyes megnyitó? Esetleg egy exkluzív autós túra záró etapja? Keress minket bátran! 

Néhány pillanat a múltból:

 

 

 

 

X I I I . M e r c e d e s - B e n z C l a s s i c C s i l l a g t ú r a

Sopron, 2023

A XIII. Mercedes-Benz Classic Csillagtúra első napjának a végállomása Sopron volt! Minket ért az a megtiszteltetés és felkérés, hogy az indulókat vendégül láthattuk a Fő téren. 🍷

T a s t e v i n o p e n

Sopron, Solo Restaurant

Rendszeres részvevői vagyunk Sopron legnagyobb borkóstolójának is!

V i n o & V i n y a s a

Sopron, Lenck Villa, 2022.08.06.

A Vino&Vinyasa esemény az egyik legegyedülállóbb rendezvény volt 2022-ben, amin részt vettünk. Jógázva borozni, iszonyatosan jó zenére a Lenck-villa csodaszép kertjében? Majd mindezt megfejelni egy jó hangulatú levezetéssel, a BeefBoys hamburgereivel? Na ez az a rendezvény, amire fejünket tesszük, hogy lesz folytatása! Köszönjük Horváth Beatrix jóga – hbjoganak és a Lenck Villának, hogy létrejött ez a rendhagyó jóga! 

Fotó: Horváth Helga

 

V O L T F e s z t i v á l

Sopron, Poncichter Negyed, 2022

Mindig öröm Sopron legnagyobb fesztiválján képviselni többedmagunkkal a Soproni Borvidéket az ország minden részéről ide térők számára. Reméljük, hogy hamarosan újfent találkozhatunk a Lőverekben!

J a z z é s B o r

Sopron, Pro Kultúra, 2022.02.27.

Köszönjük a Pro Kultúra Sopronnak, hogy egy hangulatos rendezvénysorozathoz csatlakozhattunk! A szombati Jazz és Bor esten bemutatkozott a Stubenvoll Pince, és szót ejtettünk a poharakban is gyöngyöző Pet-Nat tételünkről. Hangulatos este volt – köszönjük!